Home celebs ZIEN: kopieerde Khloé Kardashian dit ontwerp van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée?

ZIEN: kopieerde Khloé Kardashian dit ontwerp van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée?

De gelijkenissen zijn wel héél treffend...

Copycat alert! Niemand minder dan Khloé Kardashian zou een ontwerp hebben geplagieerd van 42|54, het label van ex-topatleten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée. Elodies verloofde, cartoonist Jeroom, liet op Twitter weten not amused te zijn.

‘Bovenaan de body van het sportmerk van m’n verloofde. Onderaan de body van het sportmerk van de Armeense dief Khloé Kardashian’, tweette Jeroom eergisteren. Op de foto zien we modellen een bijna identiek fitnesspakje showen. Ook de houding waarin ze liggen, is zo goed als dezelfde.

‘Laten we elkaar steunen’

Jerooms verloofde en het brein achter het ontwerp, Elodie Ouedraogo, deelde dezelfde foto gisteren op Instagram met het bijschrift: ‘Beste Khloé Kardashian, we zijn oprecht vereerd dat je werd geïnspireerd door ons label voor je nieuwe collectie Good Body. Jij bent een superster, wij een jong merk, dus laten we elkaar steunen’.

Iedereen laat zich inspireren en iedereen kijkt naar wat anderen doen. Maar de meesten zijn slim genoeg om er een eigen interpretatie aan te geven.

De ex-topatlete richtte een tijdje terug het label 42|54 op, samen met haar ex-collega Olivia Borlée. Hoe het jongste Kardashian-zusje het idee wist te stelen, is niet duidelijk. Al heeft Ouedraogo wel zo’n vermoeden. ‘We hebben al eens kleren mogen opsturen naar de styliste van Khloé’s halfzus Kylie Jenner en ook actrice Hailey Baldwin is al eens gesignaleerd in een stuk van ons. Het is dus heel goed mogelijk dat Khloé, of iemand uit haar team, ons merk opgemerkt heeft. Dat is ook niet zo erg: iedereen laat zich inspireren en iedereen kijkt naar wat anderen doen. Maar de meesten zijn slim genoeg om er een eigen interpretatie aan te geven’, vertelde ze aan Het Nieuwsblad.

Het is niet de eerste keer dat een Belgisch merk geplagieerd wordt. Eerder ging Zara de mosterd halen bij Toos Franken, kopieerde H&M een beha van La Fille d’O en deze week bracht Kim Kardashian een collectie sweaters uit die wel héél erg leek op die van César Casier. Of Ouedraogo juridische stappen zal ondernemen, is voorlopig niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.