Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: deze vrouw lijkt dankzij make-up sprekend op de Mona Lisa

ZIEN: deze vrouw lijkt dankzij make-up sprekend op de Mona Lisa

Leonardo da Vinci's kunstwerk komt tot leven!

Instagram @heyuhong7

De Mona Lisa van kunstenaar Leonardo da Vinci is een van de beroemdste schilderijen ter wereld. Yuya Mika slaagt erin om zichzelf louter met make-up om te vormen tot de dame met de mysterieuze glimlach in het kunstwerk en toont zo dat schminken eigenlijk ook een vorm van kunst is.

‘I came, I saw, I contoured’. Contouren is geen makkie. Je hebt er niet alleen de juiste producten voor nodig, maar ook een goede techniek. De Chinese Yuya Mika mag zichzelf de Leonardo da Vinci van dit tijdperk noemen wat make-up betreft, want ze slaagt erin om zichzelf om te toveren tot het bekendste schilderij van de kunstenaar: de Mona Lisa.

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met verschillende tinten concealer brengt ze schaduwen aan op haar gelaat en verandert ze de botstructuur van haar gezicht. Hierdoor lijkt het alsof de dame met de glimlach tot leven is gekomen.

Zotte make-up skills

Yuya ging viraal met haar straffe filmpje, en mensen van over de hele wereld prijzen haar voor haar zotte make-up skills. ‘Geweldig’, ‘Je hebt zoveel talent’, ‘Leonardo zou trots op je geweest zijn’ en ‘Mooier dan de echte Mona Lisa’ zijn maar enkele van de positieve commentaren.

In onderstaand filmpje zie je hoe ze te werk gaat:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer make-up: