Home FASHION & BEAUTY Beauty Zalando opent binnenkort échte winkel

Zalando opent binnenkort échte winkel

De shop komt in Berlijn en je zal er alleen beautyproducten kunnen kopen.

Shutterstock

Shoppen bij Zalando, het is een guilty pleasure voor zo goed als iedere vrouw. Vanaf eind juli ook je hart ophalen in een fysieke winkel, al is het niet bij de deur. De gigantische webwinkel opent een échte winkel in Berlijn.

Is je favoriete tijdverdrijf even door de site van Zalando scrollen en weten de pakjesmannen je al perfect wonen door ontelbaar veel bestellingen aan huis te leveren in die witte dozen met het typische oranje logo? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de webwinkel opent op 28 juli zijn eerste fysieke winkel!

De winkel zal openen in hartje Berlijn, in de hippe Mitte-wijk, en je zal er alleen beautyproducten kunnen kopen. Zalando zal er maar liefst 53 verschillende cosmeticamerken aanbieden waaronder bekende namen als L’Oréal en Maybelline, maar ook Koreaanse nichelabels.

Perfecte aanvulling

De werken in de winkel zijn momenteel volop aan de gang, zodat eind juli de deuren kunnen opgaan. Het pand heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter. De keuze voor beautyproducten was voor Zalando een logische stap. ‘Het is de perfecte aanvulling op ons mode-assortiment’, aldus beautyverantwoordelijke voor Zalando Claudia Reth in Fashion United. ‘Zo kunnen we onze klanten advies geven over hoe ze hun look afwerken met de juiste make-up.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.