Home FASHION & BEAUTY Wrangler’s nieuwe Denim Spa Jeans

Wrangler’s nieuwe Denim Spa Jeans

Bye bye cellulitis!

Wrangler lanceert een wondermiddel in de nieuwe voorjaarscollectie: de Wrangler Denim Spa Jeans. Een jeansbroek die de strijd aangaat met de ultieme vijanden van de vrouw: cellulitis en een gevoelige of droge huid.

Hoe werkt het?

De Wrangler Denim Spa Jeans wordt tijdens het productieproces bewerkt met hydraterende ingrediënten. Zo wordt er onder andere shea boter, passievrucht olie en Monoï olie op de binnenste laag van de jeans aangebracht. Eens je de Denim Spa Jeans aantrekt, moet je de magie zijn werk laten doen. Zonder dat je het beseft, nemen je benen en bips de verzachtende ingrediënten op.

Drie varianten

Wrangler brengt in deze Denim Spa-lijn drie varianten uit die cellulitis, een droge of een gevoelige huid verminderen. De Smooth Legs Jeans belooft sinaasappelhuid aan te pakken met behulp van cafeïne, retinol en algenextracten. Deze anti-cellulitelaag blijft vijftien draagbeurten intact. Om de laag intact te houden tot 95 draagbeurten, kan je de broek zelf behandelen met een herlaadspray na elke wasbeurt.
Daarnaast zorgt de jeansbroek met jojoba- en olijfextracten voor hydratatie terwijl de derde variant met aloë vera de gevoelige huid verzorgt. De lagen bestaande uit olijfextracten of aloë vera blijven intact tot zes à acht wasbeurten.

De Wrangler Denim Spa jeans zullen verkrijgbaar zijn in een low, regular en high waist skinny model voor zo'n 100 euro. Wie is nu het gezicht van deze Denim Spa broeken? Niemand minder dan Lizzi Jagger, de dochter van de rocklegende Mick Jagger.

Zou jij ‘m eens uitproberen?