Home FASHION & BEAUTY Wil je nog snel een nieuw kleurtje? ‘Blorange’ is deze winter helemaal...

Wil je nog snel een nieuw kleurtje? ‘Blorange’ is deze winter helemaal hot

Georgia May Jagger, dochter van Mick Jagger, is alvast fan van de trend

Instagram: bleachlondon
Enkele maanden geleden waren lokken in alle kleuren van de regenboog erg populair, maar tegenwoordig houden we toch van een iets zachter tintje. Enter: blorange, oftewel blonde + orange. Wij zochten enkele voorbeelden waardoor je meteen de nodige inspiratie hebt voor je volgende bezoek aan de kapper.

In de zomer kiezen we al snel voor een extra fel kleurtje, maar tijdens de wintermaanden mag het iets zachter zijn. Pastelkleurige lokken zijn momenteel dan ook erg populair én op nummer één staat de kleur blorange. Het is een combinatie van  – je kan het al raden – blonde en oranje tinten.
 

Ook niet moeilijk om te raden, is dat deze kapseltrend perfect is voor blondines. Zo moet je haar namelijk niet ontkleurd worden en kan je kapper meteen de oranje tint aanbrengen. Vaak wordt er ook een mix van rode en gele tinten gebruikt om een natuurlijk effect te creëren.
 

Denk wel goed na voor je voor blorange kiest, want oranje is een moeilijke kleur om mee te werken. Wij vinden de haarkleur alvast meer dan geslaagd! De warme tinten vormen een mooi contrast met de winterse temperaturen. Vinden jullie ook niet?
 

Nog meer kapselinspiratie: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.