Home FASHION & BEAUTY Wie zit er front row tijdens Paris Fashion Week?

Wie zit er front row tijdens Paris Fashion Week?

Paris Fashion Week, de laatste en meest tot de verbeelding sprekende van de vier grote modeweken, is in full swing. Even belangrijk als de shows en de creaties zijn de fashionista's op de eerste rij. Deze stijlvolle chicks schitteren in het FROW-spektakel.

Anna Dello Russo

Editor-at-large van de Japanse Vogue, maar van oorsprong Italiaans. Heeft meer schoenen dan Imelda Marcos en Carrie Bradshaw tesamen.

Carine Roitfeld

Ex-hoofdredactrice van de Franse – jawel – Vogue en nu druk met haar eigen CR Fashion Book. Ook dochter Julia is een graag geziene gast op de eerste rij.

Selma Hayek

Elke keer duiken er weer andere actrices en zangeresjes op tijdens de modeweken. Deze keer liet de Spaanse Hollywoodster Selma Hayek zich overvliegen. Ze checkte onder andere het defilé van Balenciaga.

Audrey Tautou

Een thuismatch voor Tautou, die al gestalte gaf aan Coco Chanel op het grote scherm en tijdens de Parijse modeweek dus niet kon ontbreken.

Audrey Tautou
Miss Tautou does FROW.

M.I.A.

Wellicht de coolste front-rower deze PFW. Ging ook naar Balenciaga, en nadien dineren met designer Alexander Wang en dochter-van Zoe Kravitz.

Wij

Ja hoor, de Flairmoderedactie gaat zelf eens checken what the fuss is about dit weekend. Onze avonturen in Parijs lees je volgende week op de site!