Home FASHION & BEAUTY WAUW: deze ‘unicornmake-uplook’ van PLL-actrice Shay Mitchell móét je deze zomer proberen

WAUW: deze ‘unicornmake-uplook’ van PLL-actrice Shay Mitchell móét je deze zomer proberen

Wij hebben onze beautylook voor op de festivals al gevonden!

Shay Mitchell via YouTube
Nu 'Pretty Little Liars' op z'n eind loopt, kan Shay Mitchell (30) zich focussen op haar andere passie: haar en make-up. Deze week deelde de Canadese actrice een tutorial op YouTube van een magische festivallook die wij nú willen uittesten. 

Shay Mitchell is méér dan Emily Fields uit 'Pretty Little Liars'. De 30-jarige actrice is sinds enkele jaren ook erg actief op YouTube, waar ze haar kijkers meeneemt achter de schermen van haar films en series, maar ook menig beautytutorial post. Van nail-art en kapsels tot make-up: de bloedmooie Mitchell is het ideale proefkonijn om nieuwe en vaak ook ietwat gewaagdere looks uit te testen. 
 

Tutorial van de week: de 'unicorn-Coachella-make-uplook'

Deze week is de zogeheten 'unicorn-Coachella-make-uplook' aan de beurt. In de aanloop naar het muziekfestival in de woestijn van Indio (Californië), deelde de Canadese actrice een make-uptutorial waarbij ze zich liet inspireren door dat ene mythische figuurtje waar we maar niet genoeg van lijken te krijgen: de unicorn.
 

Haar visagist, Ariel Tejada, toont je in onderstaande video hoe je deze magische make-uplook krijgt. Ben je ook fan van Mitchells kapsel? Dan is het nog even wachten op het tweede deel van de tutorial, waarin ze zal uitleggen hoe je die prachtige roze glittervlecht maakt. So stay tuned!
 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.