Home FASHION & BEAUTY Wat moet je dragen als je grote borsten hebt?

Wat moet je dragen als je grote borsten hebt?

Reporters
Grote borsten zijn vaak een blessing in disguise. Je lief is er dol op, maar tijdens het shoppen kunnen deze babies toch weleens in de weg zitten. Herkenbaar? Lees dan zeker onze tips.

Op jouw lijstje:

  •        Jumpsuits
  •        Losse T-shirts
  •        Broeken met een brede pijp
  •        A-lijnjurkjes
  •        Blazers

Jumpsuits

We love jumpsuits! Het is een geweldige outfit voor zowel overdag als een avondje uit. Bovendien zijn ze ook nog eens het ideale kledingstuk als je een grote boezem hebt. Let erop dat je een exemplaar kiest dat je borsten niet benadrukt en shop een jumpsuit in een iets donkere kleur.
 

Losse T-shirts

Los: ja. Oversized: nee. En geloof ons, er is een verschil. Als je een T-shirt koopt dat veel te groot is, ga je de illusie wekken dat je borsten groter zijn dan ze werkelijk zijn.
 

Broeken met een brede pijp

Lucky for you zijn deze broeken dit seizoen helemaal in de mode. Ze geven meer volume aan de onderste helft van je lichaam en zwakken zo de aandacht wat af van je bovenlichaam. Wie zegt er dat je geen killer legs kan hebben als je grote borsten hebt?!
 

A-lijnjurkjes

A-lijnjurkjes en -rokjes zijn geweldig als je grote borsten hebt. Het resultaat is vrouwelijk en je lichaam is beter in proportie.
 

Blazer

Waarschijnlijk het beste kledingstuk dat in deze wereld verkrijgbaar is. Wat een wonderen kan dat item verrichten! Je kan je outfit van comfy naar chic transformeren in slechts een paar seconden en je kan er bepaalde zones perfect mee camoufleren. Een blazer valt over je borsten, waardoor ze niet het middelpunt van je lichaam worden.

Blijf weg van deze items:

  • Oversized topjes
  • Skinny jeans in combinatie met een strak topje
  • T-shirts waarbij het aandachtspunt bovenaan ligt. Denk: kraagjes, ruches, etc.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.