Home FASHION & BEAUTY Wat je sterrenbeeld zegt over je kledingstijl

Wat je sterrenbeeld zegt over je kledingstijl

Het staat in de sterren geschreven

Giphy
Er staat nogal veel in de sterren geschreven. Je sterrenbeeld zou meer vertellen over je drinkgewoontes, sterrenbeelden hebben blijkbaar een sekshandleiding én je zou hem dan ook kunnen verleiden volgens je sterrenbeeld. We kunnen het lijstje nog wat aanvullen, want blijkbaar zegt je sterrenbeeld ook iets over je kledingstijl. 

Pittig als een Ram 

Een Ram is een koppig en energiek dier. Je hebt een uitgesproken stijl en daar hou je je ook aan vast. Je draagt graag warme tinten en combineert die met eyecatching accessoires. Je make-up hou je echter liever een beetje basic: wat eyeliner, mascara en blush, maar felle lippen zijn niet zo je ding. 

Praktisch als een Stier 

Stieren zijn van nature praktisch aangelegd. Ze dragen dan ook vooral comfy kleren. Néé, 'comfy' anno 2015 betekent niet per se dat je kast volhangt met joggings. Stieren ruilen hun jeans maar al te graag in voor een jumpsuit, een salopette of een los kleedje. Ook je kapsel en make-up hou je liever simpel en elegant.

Tweelingen durven risico's te nemen 

Tweelingen durven te experimenteren: van opvallende kleuren lippenstift tot gekke jurkjes en de meest gewaagde kapsels. Tweelingen zijn áltijd op zoek naar iets nieuws, of beter gezegd iets ongewoons, waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden van de rest. 

Elegant als een Kreeft 

Een Kreeft straalt elegantie uit. Meestal zijn Kreeften heel emotioneel en dat weerspiegelt zich vaak in hun kledingkeuze. Ze voelen zich het meest op hun gemak in zachte tinten en klassiekere modellen. Ze vinden het geweldig wanneer ze de gelegenheid hebben om álles uit de kast te halen en zich eens volledig op te kleden. 

De Leeuw, queen of the jungle (uhm… city) 

Een Leeuw staat graag positief in de belangstelling en hecht dan ook veel waarde aan haar voorkomen. Ze zien er graag op-en-top uit. Met heldere kleuren en gewaagde prints willen ze zich onderscheiden van de rest. 

Het minimalisme van een Maagd

Dat perfectionisme uit zich ook in hun kledingkeuze. De meeste Maagden zullen steeds teruggrijpen naar klassieke, minimalistische kledingsstukken, zoals the little black dress. Ze gaan meer voor een naturelle look: niet te veel make-up, maar wel een verzorgd voorkomen. 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.