Home FASHION & BEAUTY Volg hier LIVE Tommy Hilfigers ‘#TommyNow’ Fashion Show

Volg hier LIVE Tommy Hilfigers ‘#TommyNow’ Fashion Show

Klik en wauw!

Tommy Hilfiger
Terwijl het buiten lekker vriest, beelden wij ons – met de zon achter het glas – in dat we ergens op een subtropisch eiland van een heerlijke cocktail liggen te sippen. Zeker wanneer we tegelijkertijd naar de livestream van Tommy Hilfigers nieuwste modeshow kunnen kijken, inclusief onze favoriete Tommy Hilfiger x Gigi Hadid-collectie. Kunnen we even in sneltempo naar de zomer, pretty please?

Wij hebben nu al enorm veel zin in de zomer, want Tommy Hilfiger houdt zo meteen de modeshow voor z'n nieuwste SS17-collectie. Onze favoriete capsulecollectie is ongetwijfeld die met Gigi Hadid. Het is al de tweede collectie die Tommy samen met het topmodel – en tevens global brand ambassador van het merk – ontwerpt. En wat ziet die er ook dit keer fantastisch uit!

Summer of love

De Tommy x Gigi-collectie is geïnspireerd door de 'Summer of Love' en mixt de moderne stijl van Hadid met Hilfigers signature ‘cool heritage’. Met een knipoog naar het relaxte beach life brengt de collectie een hommage aan Californië, met badges en patches die geïnspireerd werden door de Sunshine State. Gooi daarbij de typisch Californische rugbystrepen en denim met het bekende rood, wit en blauw van het merk, en je hebt wat ons betreft de perfect stuks voor een zomerse hoogdag.

First row

Wij streamen de fashion show vannacht live vanuit Los Angeles. De show begint om 5u plaatselijke tijd, en dan is het hier ongeveer 2u ’s nachts. Lig jij dan al lekker te knorren? No worries, want je kan de collectie morgenvroeg meteen checken bij je ontbijt. Na de show wordt de livestream immers een shoppable video.

Heb je de zomerjurk van je dromen gespot? De Tommy x Gigi-collectie is meteen na de catwalkshow online te shoppen op Tommy.com.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.