https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Vila zoekt een getalenteerde fotograaf én ontwerper voor de nieuwe capsulecollectie

Vila zoekt een getalenteerde fotograaf én ontwerper voor de nieuwe capsulecollectie

Ben jij het onontdekte talent dat ze zoeken?

Tot 16 april kan je je inschrijven voor de Vila Talent Awards. Het Deense kledingmerk is op zoek naar twee nieuwe talenten. Een designer om de volgende capsulecollectie te ontwerpen én een fotograaf om de outfits vast te leggen.

Droom jij van een carrière in de modewereld en heb je voeling met zowel de artistieke als de commerciële kant van de industrie? Schrijf je dan als de bliksem in voor de Vila Talent Awards.

Alle ontwerpers en modefotografen van Europa krijgen de kans om zich kandidaat te stellen voor de wedstrijd van Vila. Per land zal een vakjury één gelukkige selecteren per categorie, die vervolgens naar de Europese finale mag om te strijden voor de eerste plaats.

De prijs

De winnende designer mag een capsulecollectie ontwerpen van vijf stuks voor het feestseizoen van 2018, die over heel Europa verkocht zal worden. Naast de faam krijgt de winnaar ook € 5 000.

De winnende fotograaf wordt geboekt voor de shoot van de capsulecollectie en mag daarvoor naar een van de Europese hoofdsteden. Ook hij krijgt naast de carrièreboost een prijzenpot van € 5 000.

De Belgische jury bestaat uit: Els Keymeulen (fashion editor Feeling Magazine), Lieve Gerrits (stylist en choreograaf Antwerp Fashion Academy), Paulien Riemis (influencer en VILA brand ambassador) en Mathias Heinrichs (PR manager BESTSELLER Belgium).

Ben jij het talent dat ze zoeken? Stel je dan kandidaat op vila.com.

Lees ook: