Home FASHION & BEAUTY Fashion HOT: maak kennis met het Antwerpse kledingmerk SuspiciouS

HOT: maak kennis met het Antwerpse kledingmerk SuspiciouS

Alexis Ren, Lil’ Kleine en Jay Alvarez zijn alvast fan!

© Instagram: @suspiciousantwerp

In eerste instantie lijkt de Instagrampagina van SuspiciouS op een select clubje van cool kids waar we nooit bij zouden horen. Maar als je beter kijkt, zie je dat het wel degelijk om een kledingmerk gaat. En het is van Belgische bodem!

De kans is groot dat je SuspiciouS Antwerp gespot hebt bij een bekende snoet op Instagram. Het Antwerpse label weet dan ook als geen ander hoe het doelgericht moet mikken op het juiste publiek.

@mariellelindahl 🔥 • RESTOCK DECEMBER 13

A post shared by SuspiciouS ® (@suspiciousantwerp) on

Cool kids

Hun doelgroep bestaat overduidelijk uit millennials. Dat zie je immers aan de resem infleuncers die leuke kiekjes maken met de kleren. Naast modellen als Alexis Ren en Jay Alvarez is ook onze noorderbuur Lil’ Kleine gezwicht voor de cool factor waar het merk zo op inzet. We spotten overigens ook Nora Gharib op onderstaande foto.

‘De kledingstukken zullen elk gek avontuur en elke reis overleven’, belooft het merk, dat volgens de website opgericht werd door twee creatieve jongens uit Antwerpen.

De T-shirts en truien hebben een simpel ontwerp en zijn bedrukt met kleurrijke Mexicaanse doodshoofden (of toch iets wat ons daaraan doet denken) voor een edgy touch. De webshop is bijna altijd uitverkocht, maar wordt gelukkig regelmatig aangevuld, zodat ook jij je slag kan slaan. Hou de Instagrampagina van SuspiciouS Antwerp in de gaten voor updates.

RESTOCK: NOW • https://www.suspiciousantwerp.com

A post shared by SuspiciouS ® (@suspiciousantwerp) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.