Home FASHION & BEAUTY Vergeet BB-crème, want er is nu… BB-thee

Vergeet BB-crème, want er is nu… BB-thee

Onze cup of tea op beautyvlak!

Kusmi
De BB-crème is de heilige graal wat betreft ideale huidkwaliteit en teint. Wij kunnen alvast niet meer zonder. Toch niet zo’n fan van al dat smeren? Dan hebben we goed nieuws. Er is nu een BB-thee die hetzelfde effect belooft als BB-crème. Drinken voor een flawless huid is zeker het proberen waard!

BB-crèmes zijn echte multitaskers: ze houden het vochtpeil in onze huid hoog, beschermen  tegen uv-stralingen, verdoezelen roodheid en oneffenheden, en je kan een BB-crème ook gebruiken als een primer voor je foundation. Ze creëren dus een mooi plaatje. Maar hoe zit het dan met het gezegde 'schoonheid komt van binnenuit'? Daarbij komt de BB-thee dus kijken. Sommige blends zijn echte beautyelixers voor een natuurlijke glow. Je kan je huid vanaf nu mooi drinken met de specialist in BB-thee: Kusmi Tea BB Detox.

yaas

De thee is een fusie van groene thee, maté, rooibos, guaranà, paardenbloem en pompelmoes. Het drankje zit boordevol antioxidanten die helpen de huid te beschermen tegen vv-straling door de kans op zonnebrand te verminderen. De antioxidanten verminderen ook roodheid. Vooral rooibos en paardenbloem zorgen voor een flawless skin à la Miranda Kerr, aangezien beide ingrediënten een reinigend en detoxifiërend effect hebben. Kusmi’s BB-blend smaakt trouwens ook heel lekker; tropisch, maar niet te fruitig. Deze thee is onze nieuwe go-to en de perfecte icetea voor in de zomer. Gezond, lekker en goed voor je huid: wat wil je nog meer?

 

A photo posted by Kusmi Tea USA (@kusmiteaus) on

Lees ook:

BB-, CC- DD- en EE-crème: wat is nu het verschil?

ZIEN: 13 beautyproducten gebaseerd op (alcoholische) drankjes

YAAY: KIKO Cosmetics opent derde winkel in België

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.