Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: scoor sneakers aan kleine prijsjes bij de uitverkoop van Panthers Store...

WEEKENDTIP: scoor sneakers aan kleine prijsjes bij de uitverkoop van Panthers Store in Gent

De winkel sluit voorgoed de deuren in de Vlaanderenstraat, en alles moet weg!

© malvestida via unsplash

We hebben goed én slecht nieuws voor alle sneakerfans. Panthers Store in Gent houdt een totale uitverkoop, dus je kan je favoriete paartje scoren met een fikse korting. Helaas sluit de winkel hierna voorgoed zijn deuren in negenduust.

We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat Panthers Store in Gent een uitverkoop houdt. In deze hippe winkel verkopen ze speciale sportschoenen die je in de meeste andere winkels niet terugvindt. Helaas zit er een wel heel vervelend addertje – zeg maar gigantische cobra! – onder het gras, want ze doen dit omdat de winkel voorgoed zijn deuren sluit in Oost-Vlaanderen.

Tot -70 procent

Na meer dan zes jaar exclusieve en speciale sneakers verkopen in negenduust trekken ze de stekker eruit. Ze willen zich meer focussen op hun winkels in Brussel en op de online verkoop. Triest nieuws, maar gelukkig bieden ze ons een beetje troost in de vorm van -50, -60 en -70 procent korting.

Je kan je slag nog slaan tot eind juli. Niet enkel de sneakers zijn afgeprijsd, maar ook kleding van merken zoals Nike, Fila en Champion. Wil je letterlijk afscheid nemen in stijl, ga je paartje dan scoren in de Vlaanderenstraat 112A, dichtbij de Zuid.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.