Home FASHION & BEAUTY Fashion Met deze trucjes van de streetstylesterren blaas jij je oude kleren nieuw...

Met deze trucjes van de streetstylesterren blaas jij je oude kleren nieuw leven in

Je portemonnee zal je dankbaar zijn!

© Imaxtree

Er zijn zo van die dagen waarop we het liefst onze complete garderobe aan de kringwinkel zouden willen doneren om Marie Kondo-gewijs opnieuw te beginnen, maar dat is financieel én milieutechnisch niet bepaald verantwoord. Dus blazen we onze oude kleren nieuw leven in met een slimme modetruc of twee, afgekeken bij de stijliconen van het streetstylewereldje.

1 / 8
Meer groen op straat
Stijlsafari
Sjaal-la-la
Hoog & droog
White shirt, big skirt
Pyjamaparty
Boyish als Billie
De regel van twee
Meer groen op straat
Meer groen op straat

Monochroom is altijd mooi en een van de simpelste stijltrucs ever. Combineer verschillende kledingstukken in dezelfde tint – een two-piece is makkelijk maar ton sur ton werkt ook – tot aan je accessoires toe. Werkt vooral goed wanneer je voor modieuze laagjes kiest.

Stijlsafari
Stijlsafari

De safaritrend is nog steeds huge en eenvoudig te recreëren. Speur je kast af naar al wat beige, kaki of camel is. Mix en match met dierenprints. Voeg goudkleurige juwelen toe en een houten/rieten tas. Voilà!

Sjaal-la-la
Sjaal-la-la

Je hebt vast nog ergens een sjaaltje rondslingeren en zal versteld staan van de verborgen stylingopties van het ding. Knoop ’m in je haar, rond je hals, je pols of het handvat van je tas om een basic outfit op te waarderen.

Hoog & droog
Hoog & droog

Een hogetaillebroek oogt het mooist als er effectief wat taille te zien is. Stop je hemd dus in je broek of – beter nog – knoop het op en laat een klein streepje middenrif zien. Superflatterend!

White shirt, big skirt
White shirt, big skirt

In de categorie sexy zomercombi’s: een flamencorok en een wit hemd. De zakelijke bovenkant en zwierige onderkant leiden automatisch tot een interessante look, die er toch niet te gekunsteld uitziet.

Pyjamaparty
Pyjamaparty

Laat het aan Sofie Valkiers over om een pyjama er stijlvol te doen uitzien. De blogster overtuigt ons om de ‘ recht uit bed ’-look te proberen in een gestreepte pyjamaset, sandaaltjes en sexy beha. PS: je supermarktshopper wordt een it-bag.

Boyish als Billie
Boyish als Billie

Neem een stijltip uit het boekje van Billie Eilish. Het Amerikaanse enfant terrible en tieneridool kleedt zich steevast in oversized basketbalshorts, losse hemdjes en logge sneakers. Kopieer haar stijl en voeg net als deze fashionista een vrouwelijk accessoire toe, zoals een ieniemini tasje.

De regel van twee
De regel van twee

Heb je moeite met het mixen van kleuren en ben je geen fan van mono-chroom ? Hou je dan aan de regel van twee en mix maximaal twee verschillende tinten, die je laat terugkeren in kleding en accessoires. Deze combi van wit en cognac staat très chic!

Beeld: Imaxtree

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.