Home FASHION & BEAUTY Beauty Last van een gele schijn in je haar? Gebruik je paarse shampoo...

Last van een gele schijn in je haar? Gebruik je paarse shampoo dan eens op deze manier

Ideaal om je lokken even op te frissen!

blond haar
© Jane Sundried via Unsplash

Gebruik jij een paarse shampoo voor je lokken, maar heb je nog steeds last van een gele schijn in je haar? Dan kan het misschien helpen om je coupe eens op een andere manier te wassen. Beautyblogger Becki van de blog Whippy Cake gebruikt haar shampoo op droog haar in plaats van nat haar en de resultaten zijn redelijk verrassend.

Als je blond haar hebt, is een paarse shampoo onmisbaar. Deze zorgt er namelijk voor dat je lokken geen gele schijn krijgen. Heeft jouw coupe alleen wat extra hulp nodig of wil je dat je haren er nog koeler uitzien? Probeer dan zeker eens volgend trucje van beautyblogger Becki.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om haar lichtblonde coupe te onderhouden, gebruikt Becki van de blog de Whippy Cake haar paarse shampoo niet op nat, maar juist op droog haar. Vervolgens laat ze dit 15 minuten inwerken en spoelt ze alles grondig uit. Je hoeft je haar zeker niet iedere keer op deze manier te wassen. Enkel wanneer jij merkt dat je lokken het nodig hebben. Ideaal voor als je niet zo vaak naar de kapper gaat, maar toch wil vermijden dat je blonde lokken een gele schijn krijgen.

Lees ook: