Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND: beautyliefhebbers op Instagram matchen hun mondmasker met hun nagellak

TREND: beautyliefhebbers op Instagram matchen hun mondmasker met hun nagellak

Wij hebben alvast onze favoriete creaties op een rij gezet!

mondmasker matchen nagellak
© Mikoto.raw via Pexels

Als je op straat loopt zie je ondertussen mondmaskers in allerlei verschillende kleuren en prints, maar ook in de beautywereld is het voor velen een bron van inspiratie geworden. De trend van het moment is namelijk om je mondmasker te matchen met je nagellak. Wij gingen alvast op zoek naar onze favoriete creaties.

Na enkele maanden zijn mondmaskers ondertussen ook een fashion statement geworden. We dragen ze natuurlijk om onszelf en anderen te beschermen, maar we houden het niet meer bij een simpel chirurgisch masker. Ondertussen bestaan deze maskers is allerlei kleuren en je kan er ook verschillende met een toffe print terugvinden. En voor de verstrooide professors onder ons bestaan er enkele hippe kettingen die ervoor zorgen dat jij jouw exemplaar nooit meer vergeet.

In de modewereld laten ze hun creativiteit alvast de vrije loop, maar ook beautyliefhebbers halen inspiratie uit hun mondmasker. Zo zagen we op Instagram al enkele matching ooglooks voorbijkomen en nu is het ook een trend om je mondmasker te matchen met de kleur van je nagellak (of andersom!).

Op Instagram kan je ondertussen al heel wat leuke voorbeeldjes terugvinden. Zo kan je het bij een bijpassend kleurtje houden, maar wie iets handiger is, kan ook kiezen voor een ander matching motief. Om jullie te inspireren hebben wij dan ook onze favoriete creaties op een rij gezet.

Optie 1: dierenprint

Optie 2: fruitig motiefje

Optie 3: ton sur ton

View this post on Instagram

???? #nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Optie 4: bloemenprint

Optie 5: sterrenprint

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.