Home FASHION & BEAUTY TREND: de oversized cat-eye

TREND: de oversized cat-eye

Durf jij 'm aan?

Voor zij die spontaan beginnen te beven bij het horen van het woord cat-eye is er goed nieuws. Want de nieuwe versie van deze make-uplook vereist net iets minder precisiewerk.

De oversized graphic liner beperkt zich tegenwoordig duidelijk niet meer tot de catwalk. Actrice Kristen Stewart verscheen enkele dagen geleden op de rode loper met een dramatic punk versie van de cat-eye. She pulls it off, maar we zijn toch nog niet helemaal zeker of wij er ook mee zouden wegkomen.

Zo doe je het

Gebruik een dik khôlpotlood en trek een lijn boven je wimperrand. De vorm is dezelfde als die van een 'traditionele' cat-eye, maar dan wat dikker en iets minder nauwkeurig getekend. Om écht een dramatisch effect te creëren teken je ook onder je onderste wimperrand een lijntje van ongeveer in de helft tot aan de punt van je wing.

Mastar Kajal Black

Master Kajal

Mastar Kajal Black – € 10,99 – Maybelline, drogist.

Benieuwd naar hoe het voelt om een hele week valse wimpers te dragen? Redactrice Charlotte testte het uit. En ontdek hier welke van deze 32 beautyblunders jij wel eens begaat.

Heb je een beautyvraag? Is er iets wat je altijd al hebt willen weten over make-up of huid- en haarverzorging? Stuur dan een mailtje naar charlotte.deloose@flair.be. Zij beantwoordt binnenkort jullie vragen in haar beautyvlog.