Home FASHION & BEAUTY Fashion Tommy Hilfiger brengt kledinglijn voor mensen met een beperking op de markt

Tommy Hilfiger brengt kledinglijn voor mensen met een beperking op de markt

Compassion in fashion.

Tommy Hilfiger gaat zich voor zijn volgende collectie focussen op volwassenen met een fysieke beperking. Een broek dicht ritsen lijkt voor ons immers een makkelijke opdracht, maar voor velen is het een hels karwei. Met enkele kleine aanpassingen hier en daar zorgt het merk ervoor dat iedereen zich makkelijk aan en uit kan kleden. You rock, Tommy!

Een knop dichtdoen, een rits sluiten, een strik knopen… Zo kunnen we nog even doorgaan. Voor ons zijn het allemaal dagelijkse handelingen, maar voor mensen met een fysieke beperking zijn ze een lastige opdracht. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, dachten ze bij Tommy Hilfiger.

Kleine aanpassingen van grote waarde

Tommy Hilfiger zal voor zijn nieuwe collectie enkele kleine aanpassingen doorvoeren. Zo worden onder andere de naden  aangepast, een aantal broeken krijgen een sluiting met magneten of velcro, en de collectie zal grotere openingen voor armen en benen bevatten. Kortom, alles wordt zo comfortabel mogelijk gemaakt.

De nieuwe collectie zal bestaan uit 34 vrouwelijke kledingstukken en 37 items voor de mannen. Wanneer die op de markt zal komen, is nog niet bekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.