Home FASHION & BEAUTY Beauty 3 snelle stylingtips die fijn haar meer volume geven

3 snelle stylingtips die fijn haar meer volume geven

Makkelijker wordt het niet!

haar drogen
© Getty

Sta jij ’s ochtends op om vervolgens te merken dat je fijn haar er nog futlozer uitziet dan anders? Lees dan vooral snel verder, want wij hebben enkele tips op een rijtje gezet die jouw coupe instant meer volume geven.

Tip 1: breng na het wassen product aan dat extra volume geeft

Om je haar zo volumineus mogelijk te krijgen, is het belangrijk om meteen na het douchen in actie te schieten. Gebruik daarom vlak na je wasbeurt een spray of mousse die je lokken dikker maakt. Let er wel op dat je niet te veel product gebruikt, want anders krijg je al snel het tegenovergestelde effect. Gebruik je een spray? Dan is drie tot vier keer sprayen al voldoende. Wie een mousse gebruikt, wil gaan voor een hoeveelheid die netjes in je handpalm past.

€ 28 via De Bijenkorf

Tip 2: droog je haar ondersteboven

Om extra volume te creëren, wil je na het wassen je haar ondersteboven drogen. Gebruik je handen om je lokken te föhnen in de richting die jij wil. Stop wanneer je coupe voor ongeveer 70% droog is. Vervolgens wil je de rest van je haar met behulp van een ronde of platte borstel drogen. Let er wel op dat je niet te hard aan je föhnborstel trekt, want anders heeft het natuurlijk weinig nut.

Tip 3: laat je haar even rusten in een hoge dot

Als je haar nog warm is van het föhnen, wil je een losse dot maken. Deze bevestig je met behulp van een zachte scrunchie. Je kan ook een ander soort elastiekje gebruiken, maar zorg ervoor dat deze zeker niet te strak zit. Laat je haar nu gedurende vijftien tot twintig minuten afkoelen. Wedden dat je coupe er nadien een stuk volumineuzer uitziet?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.