Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautyliefhebbers, opgelet: Sleek shop je nu aan 50% korting bij Di

Beautyliefhebbers, opgelet: Sleek shop je nu aan 50% korting bij Di

Het merk is al budgetproof, maar nu kan je je favoriete producten nog goedkoper in huis halen.

make-up
© Getty

Dit weekend hebben we goed en slecht nieuws voor alle make-upliefhebbers onder ons. Het goede nieuws? Momenteel shop je alle producten van Sleek aan 50% korting bij Di. Het slechte nieuws is dan weer dat het merk normaal gezien binnenkort uit de rekken gehaald wordt.

Fans van het make-upmerk Sleek kunnen maar beter een bezoekje brengen aan een Di-winkel in hun buurt. In steden zoals Leuven en Mechelen shop je het merk momenteel namelijk aan 50% korting. De reden voor de promotie is dat de producten binnenkort uit het gamma verdwijnen. Wél zou er een ander merk in de plaats komen, maar wie de nieuwkomer precies is, is nog niet bekend.

Wie zo direct niet in een winkel geraakt, kan online eens een kijkje nemen. Ook op de webshop van Di zijn de kortingen van toepassing. Zo betaal je momenteel nog maar 4,99 euro voor een mascara in plaats van 9,99 euro. Verder shop je ook nog lippenstiften, foundations en nog veel meer aan de helft van de prijs.

Onze tip? Neem zeker eens een kijkje bij de I-Divine Eyeshadow Palettes. Deze oogschaduwdoosjes zijn een van hun populairste producten en nu kan je al eentje voor 5,49 euro in huis halen. In ruil krijg je een palet met tien oogschaduwkleuren waar je uiteenlopende looks mee kan maken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.