Home FASHION & BEAUTY Beauty #FlairShelfie: deze producten vind je in het badkamerkastje van chef lifestyle Judith

#FlairShelfie: deze producten vind je in het badkamerkastje van chef lifestyle Judith

Haar favoriete micellair water kost nog geen 7 euro!

De beste budget buy, aan welke crème zijn ze al heel hun leven verknocht en welk beautylabel heeft hun hart gestolen? Dit vind je in het badkamerkastje van onze beautyexperts!

1 / 7
Hairforce one
Spaarzaam maar zeker
Tijd voor geraniums
Voedzame basic
Potje slaap
Eerst water
Olierijkdom
Hairforce one
Hairforce one

Deze leave-in-conditioner bleek dé oplossing voor mijn droge, pluizige haar, na een lange zoektocht langs maskers, conditioners en oliën. Deze spray met arganolie zorgt eindelijk voor een mooie slag. Ook de geur is zalig, deze doet denken aan vakantie!

Argan Oil From Morocco 5-in-1 Leave In Spray – € 14,95 – Hask, via Bol.com

Spaarzaam maar zeker
Spaarzaam maar zeker

Ook met argan- en andere olie… Ik gebruik het serum ’s avonds zonder nachtcrème erover. Het zorgt meteen voor een supergladde huid en ’s morgens lijkt ze echt meer ontspannen: fijnere poriën, minder roodheid.

Facial Essential Serum – € 54 – Likami, www.likami.com

Tijd voor geraniums
Tijd voor geraniums

Een scrub is een scrub, dat vond ik zelf ook, tot ik deze testte. De deeltjes bamboe en puimsteen maken ‘m ultrafijn en de geraniumgeur (ruikt lekkerder dan het klinkt) is fris en verslavend. Het is een van de weinige producten geworden die ik telkens opnieuw koop, ondanks de vele andere scrubs die ik door mijn job kan testen.

Geranium Leaf Body Scrub – € 30 – Aesop, www.findujour.com

Voedzame basic
Voedzame basic

Ik kan nog zoveel andere dagcrèmes (de ene super, de andere mèh) uitproberen, deze blijft mijn all-time favourite. Hij is redelijk basic maar brengt mijn huid telkens weer helemaal in balans en zorgt ervoor dat je huid zelf weer goed gaat functioneren – het is geen lapmiddeltje. De crème voelt dik aan en blijft na het aanbrengen nog eventjes wit, maar mijn huid voelt de hele dag goed gevoed aan. Zonder puistjes, wat bij andere voedende exemplaren al wel eens het geval is. Niet goedkoop, maar je doet er lang mee en het is z’n effect meer dan waard.

Crème Sorcière – € 49 – www.delbove-cosmetics.com

Potje slaap
Potje slaap

‘Een week vakantie in één nacht’, belooft de tube en toegegeven: ik rolde ook de ogen toen ik het de eerste keer las. Dat cynisme mocht ik snel weer opbergen: als je het masker ’s avonds aanbrengt (eens droog voelt het wat trekkerig aan maar het hydrateert je huid wel), sta je op met een opvallend zacht, glad velletje in een – thank god naturel – donkerder tintje dankzij een lage dosis zelfbruiner. En ook al ben ik geen zorgvuldige smeerder: het gaf nog nooit strepen.

Masque High Tech De Nuit Auto Bronzant Destressant – € 19,12 – newpharma.be.

Eerst water
Eerst water

Je zou denken dat micellaire waters nagenoeg allemaal hetzelfde zijn. Toch niet: sommige zijn te rijk voor mijn huid en laten een vettig laagje achter, met puistjes als gevolg. Dit water van Nivea is mild, laat niets achter, reinigt perfect en is een van de weinige die mijn Bioderma Sensibio-trouw kan doorbreken (dat van Kruidvat Natures vind ik trouwens ook een topper).

Micellair Skin Breathe Expert Micellair water – € 6,89 – Nivea, via Bol.com.

Olierijkdom
Olierijkdom

Olie schrikt veel mensen af, zeker bij een vette huid, maar het goedje leert je huid net om minder talg te produceren en brengt haar weer in balans. Dit is een goeie tip voor wie op zoek is naar een fijn nachtproduct, en ik heb nog niemand horen klagen – ongeacht huidtype of leeftijd. Het is de lieveling van veel beautybloggers, ruikt geweldig lekker (lavendel!), absorbeert snel en beloont je ’s ochtends met een mooie glow. Ik wissel ‘m af met de Likami-olie.

Midnight Recovery Concentrate – € 45 – Kiehl’s, www.kiehls.be

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.