Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze 5 schoenen dragen Parisiennes steevast onder hun zomerse outfits

Deze 5 schoenen dragen Parisiennes steevast onder hun zomerse outfits

En nee, we hebben het niet over de ballerina.

© Getty

De kleerkast van Parisiennes vormt al langer dan vandaag een inspiratiebron voor onze dagdagelijkse outfits. De key pieces die ze seizoen na seizoen weer uit de kast halen, zetten we voor jou al op een rijtje. Maar hoe zit het met hun schoenenkast? Wel, deze 5 pareltjes schuiven zij aan de voetjes om hun zomerse outfits af te maken.

1. Muiltjes

Vrouwen op torenhoge hakken spot je zelden of nooit in het Parijse straatbeeld. Comfort komt op de eerste plaats aangezien Parisiennes voortdurend de metro in en uit hollen en de straatstenen er allesbehalve vlak zijn. Muiltjes met een middelhoge hak daarentegen maken haast deel uit van hun tijdloze zomeruniform. Heel elegant, maar ook erg comfortabel.

View this post on Instagram

New flat on my mind ?✨

A post shared by @ pia_mbd on

View this post on Instagram

Happy Sunday ?

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

2. Klassieke sneakers

Net zoals Parisiennes trouw blijven aan die ene rode lipstick van Yves Saint Laurent of Rouje, halen ze ook steeds dezelfde sneakers uit de schoenenkast. Het gaat daarbij om klassieke modellen zoals een paar witte Nikes of Veja’s die onder elke zomerjurk passen. Never change a winning team, right?

View this post on Instagram

La rentrée.

A post shared by Laurianne Melierre (@laurianneme) on

3. Espadrilles

Leuk onder een joggingbroek om de hele dag thuis te cocoonen, maar net zo stijlvol onder een rokje voor een terrasje. Je hoort het: espadrilles zijn veelzijdige zomerschoentjes die voor elke gelegenheid werken. Wil je het extra vrouwelijk maken? Laat dan net zoals Léna Farl je oog vallen op een exemplaar met sleehak en eentje dat je netjes rond je enkels kan wikkelen.

4. Flip flops

Ja hoor, flip flops draag je deze zomer niet alleen aan het zwembad. De rubberen (én budgetproof) slippers zijn helemaal terug van weggeweest en komen zelfs in een chique versie met imitatieleer. Ze werken naadloos met een lange gebreide jurk, maar denim scoort ook erg hoog.

View this post on Instagram

Habits du dimanche

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on

5. Boots

Tijdens de wintermaanden kunnen we haast niet zonder, maar eens de temperaturen de hoogte in schieten, verdwijnen ze vaak onterecht achteraan in de kast. Parisiennes tonen dat ze wel degelijk onder frivole zomerjurken passen, en dat ze je look net een tikkeltje stoerder maken.

View this post on Instagram

Slip / sleep -dress ? #stayhome

A post shared by @ pia_mbd on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.