Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je zwangerschap is hét moment om nauwsluitende kleding een kans te geven!

Met deze 5 tips van Flairstyliste Marieke ben je stijlvol tijdens je zwangerschap

De redactie

Ben je zwanger maar heb je nu al geen idee meer wat je kan aandoen? No stress! Met deze tips van Flairstyliste Marieke ben je stijlvol doorheen je hele zwangerschap.

Maak croptops.

Een hack om al je bovenstukken door te dragen: maak er croptops van door middel van een elastiek. Neem de stof samen, doe er een elastiek om en plooi naar binnen. Zo kan je je T-shirts en sweaters kort dragen en ze combineren met een hogetaillebroek of -rok.

Gebruik accessoires.

Accessoires maken een basic zwangerschapslook meer jou. Koop bijvoorbeeld een comfy maternity-jumpsuit, -legging of -onesie en combineer naar hartenlust met trendy schoenen en juwelen. Aan die aankopen heb je ook na je zwangerschap nog iets.

Probeer een oversized kostuumbroek.

Probeer eens een oversized kostuumbroek in klassieke kleuren of een felle tint. Zeker in de eerste maanden van je zwangerschap past zo’n wijde pantalon nog als je voor een exemplaar met hoge taille in een grotere maat kiest.

Kijk op webshops.

Webshops als Asos en Zalando hebben een uitgebreid aanbod aan zwangerschapskleding, dat vaak ook verrassend fashionable is. Vind je toch niet je gading, shop dan items uit de gewone collectie in een maatje (of enkele maatjes) groter.

Geef nauwsluitende kleding een kans.

Je zwangerschap is hét moment om nauwsluitende kleding een kans te geven, zelfs als je die normaal gezien liever niet draagt. Je baby bump mag gezien worden, en er is niets mooier dan een zwangere vrouw in een kokerrok of bodyconjurk.

Tekst: Catherine Kosters

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '