Home celebs Rosie Huntington-Whiteley heeft deze bodysuit van Zara in 3 (!) verschillende kleuren

Rosie Huntington-Whiteley heeft deze bodysuit van Zara in 3 (!) verschillende kleuren

Je shopt hem al voor minder dan € 13.

Rosie
© Getty

Rosie Huntington-Whiteley kan elk mogelijk merk dragen, maar het model shopt duidelijk graag bij populaire budgetketens. Zo zag je haar deze week op haar Instagramaccount in een bodysuit van Zara. Rosie is zelfs zo’n fan van het item dat ze het meteen in drie kleuren kocht!

In haar laatste Instagramposts draagt Rosie Huntington-Whiteley vaak hetzelfde bovenstukje. Wie een beetje verder scrolt, ziet al snel dat ze het item zelfs in verschillende kleuren heeft. Volgers van het model waren alvast enthousiast over haar recentste outfits en stuurden haar massaal de vraag waar ze de top gekocht had. Behulpzaam als ze is, liet Rosie weten dat het om een bodysuit van Zara gaat.

View this post on Instagram

Looks of the week. 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Weet je niet goed hoe je dat kledingstuk moet combineren? Dan heb je geluk, want Rosie heeft zeker vijf foto’s op haar Instagramfeed staan waarop ze de bodysuit draagt. Op een daarvan draagt ze de witte top in combinatie met een zwarte kokerrok. De zwarte variant combineerde ze met een witte rok en een paar zwarte hoge hakken. Last but not least deelde ze nog een foto waarop ze de nude versie combineert met een hogetaillebroek van Isabel Marant. Iets minder betaalbaar, maar die foto kreeg al meer dan 415.000 (!) likes. Welke look is jouw favoriet?

View this post on Instagram

Back to business 🚧

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Je shopt de bodysuit voor € 12,95 bij Zara en dit in het zwart, wit, nude en kakigroen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.