Home FASHION & BEAUTY Fashion WAUW: dankzij deze roségouden Minnie Mouse-oortjes willen wij NU naar Disneyland

WAUW: dankzij deze roségouden Minnie Mouse-oortjes willen wij NU naar Disneyland

Must have!

Oké, eerlijk is eerlijk: wij zouden elke dag wel naar Disneyland willen gaan. Dat staat als een paal boven water, maar dankzij deze nieuwe glinsterende Minnie Mouse-oortjes passen we nog beter in het plaatje. Zijn we weg?

Very sparkly

In Disneyland kan echt alles. Van op de foto gaan met je favoriete Disneypersonage tot paar Minnie Mouse-oortjes dragen. En dat laatste zal binnenkort nog populairder worden, want Disney lanceerde een nieuwe variant. Hou je vast voor de very sparkly roségouden oortjes. We love it!

Het hele internet – inclusief onze redactie – werd gek toen Disney deze nieuwe oortjes onthulde. De klassieke rode strik van Minnie Mouse is verleden tijd en heeft nu plaatsgemaakt voor een roze exemplaar en de oortjes hangen vol glinsterende pailletten.

Wie met deze oortjes wil schitteren in Disneyland en iedereen jaloers wil maken op Instagram boekt maar beter een reisje naar Californië of Florida, want tot hiertoe zijn de nieuwe Minnie Mouse-oortjes enkel en alleen daar verkrijgbaar. Maar wij zijn er zeker van dat dit item snel in de winkelrekken van elke Disneyshop zal liggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.