Home FASHION & BEAUTY Rihanna’s eerste sneaker voor Puma is er

Rihanna’s eerste sneaker voor Puma is er

En haar nieuwe liefje mag opdraven in de campagne...

puma.com
In december van vorig jaar benoemde Puma de Barbadiaanse schone tot creative director, en nu zien we eindelijk de eerste vrucht van hun samenwerking. Rihanna ontwierp een creeper in zwart-wit, volledig naar haar eigen stijl. Leuk weetje: de rapper Travis Scott die naast haar op de campagnefoto's verschijnt, zou haar zoveelste verovering zijn…

The Creeper

The Creeper, zoals Riri haar sneaker noemde, is een remix van een klassiek, suède model van Puma. De ster wil naar eigen zeggen unieke en onverwachte stukken creëeren door haar eigen draai te geven aan klassieke modellen, wat ze hier doet door een creeperzool (een punkachtige platformzool) toe te voegen.

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Het slechte nieuws is dat de sneaker intussen – nog geen 24 uur na lancering – alweer uitverkocht is op de online shop van Puma. Wanneer ze weer in stock zijn, kan je ze kopen voor 120 euro.

Mysterieuze man op campagnebeeld

Maar wie is nu die halfnaakte man die Riri vergezelt op de campagnefoto? Meet Travis Scott, rapper en volgens sommige bronnen ook de nieuwe lover van de zangeres. Travis en Rihanna zouden officieel aan het daten zijn en het zou zelfs al vrij serieus zijn. Al weten we niet goed wat te geloven, aangezien de voorbije maanden hetzelfde werd gezegd over Formule 1-kampioen Lewis Hamilton, voetballer Karim Benzema en Leonardo DiCaprio.

Travis Scott

Een ding is zeker: de sneaker craze is allesbehalve voorbij. Onlangs lanceerde ook Kanye West in samenwerking met Adidas een sneaker die vlotjes over de toonbanken ging en alle herwerkingen van de Stan Smiths – onder andere die van onze eigenste Raf Mertens en de kleurrijke versie van Pharell – blijven populair. Converse bracht in juli een nieuwe versie van hun 98 jaar oude All Star-schoen op de markt.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.