Home FASHION & BEAUTY Beauty Brengt Rihanna na Fenty Beauty ook haar eigen skincarelijn uit?

Brengt Rihanna na Fenty Beauty ook haar eigen skincarelijn uit?

Yes please!

Getty

Na haar eigen make-uplijn en lingeriecollectie lijkt het erop dat Rihanna in de toekomst ook haar eigen huidverzorgingsproducten op de markt wil brengen. Volgens bronnen heeft de zangeres namelijk een patent genomen op de naam ‘Fenty Skin’.

Volgens de United States Patent and Trademark Office database werd op 25 maart 2019 de naam ‘Fenty Skin’ geregistreerd. Vermoedelijk zou het niet alleen om huidverzorging gaan, maar ook lichaamsproducten en enkele accessoires. Als we naar de geregistreerde naam kijken, kan het natuurlijk maar om een iemand gaan en dat is natuurlijk Rihanna.

Fenty Skin

Het is niet de eerste keer dat deze geruchten de ronde doen. In 2017 heeft een Twitteraar opgemerkt dat er een categorie skincare onder ‘House of Fenty’ stond. Helaas is er verder nooit iets van gekomen, maar nu lijkt het erop dat de zangeres toch dergelijke plannen heeft. Na het succes van Fenty Beauty en haar lingeriecollectie Savage x Fenty is het voor Rihanna het ideale moment om de lijn door te trekken naar huidverzorging. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.