Home FASHION & BEAUTY Beauty Na Fenty Beauty komt Rihanna binnenkort ook met Fenty Skin

Na Fenty Beauty komt Rihanna binnenkort ook met Fenty Skin

Dat maakte ze zelf bekend in een interview met de Britse Vogue.

rihanna
© Getty

Dat Rihanna een bezige bij is wisten we al langer, maar nu heeft ze zichzelf weer maar eens overtroffen. In een interview met de Britse Vogue maakte ze namelijk bekend dat ze binnenkort haar eigen skincarelijn op de markt brengt. Ooh na na!

Op drie jaar tijd heeft Rihanna met Fenty Beauty een succesvol make-upmerk uitgebouwd. Toch stopt het hier niet voor de zangeres. Er circuleerden al een tijdje geruchten dat RiRi ook haar eigen skincarelijn op de markt ging brengen en dat nieuws heeft ze nu ook bevestigd.

In de nieuwe editie van de Britse Vogue maakte Rihanna namelijk bekend dat ze gedurende de afgelopen jaren inderdaad een reeks van huidverzorgingsproducten ontwikkeld heeft. In haar interview zei de artieste alvast het volgende: ‘skincare vertelt de waarheid. Het werkt of het werkt het niet. Je kan je nergens achter verstoppen’.

Het nieuws van de lancering komt wel niet allemaal als een verrassing. In de lente van vorig jaar nam Rihanna namelijk al een patent op de naam ‘Fenty Skin’. Hieronder zou zowel huidverzorging, lichaamsverzorging en andere accessoires vallen. Om welke producten het precies gaat en wanneer we deze exact mogen verwachten, is voorlopig nog wel onduidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.