Home FASHION & BEAUTY Pssst, webshop Loavies organiseert volgende week een Sample Sale

Pssst, webshop Loavies organiseert volgende week een Sample Sale

Tijd voor een uitstapje naar onze noorderburen

Loavies
De solden zijn nog lang niet in aantocht, maar gelukkig worden er de komende maanden heel wat evenementen georganiseerd waar je budgetproof kan shoppen. Zo organiseren Laurentine van Clouds Of Fashion en Jani een Major Closetsale, maar ook webshop Loavies organiseert een sample sale op 25 maart. Opschrijven in je agenda, dus!

Shoppen is leuk, maar shoppen mét serieuze korting is nog leuker. Daarom zijn wij continu op zoek naar evenementen waar je doorheen het jaar budgetproof kan gaan winkelen. Want geef toe: twee keer per jaar solden is véél te weinig.
 

Kortingen tot maar liefst 80 procent

Vandaag hebben we een leuke tip voor jullie, want webshop Loavies organiseert een sample sale met kortingen tot 80 (!) procent. Dat moet je ons geen twee keer zeggen! Wat mag je precies verwachten? Je kan er verschillende essentials van het voorbije seizoen shoppen, maar er zullen ook enkele nieuwe items verkrijgbaar zijn.
 

Er zullen kledingstukken van verschillende merken zoals Vila, Pieces, Mango, Glamorous en Loavies zelf aangeboden worden. Voor accessoires betaal je tussen de 2 en de 15 euro, en voor kledingstukken moet je rekenen op 5 tot en met 30 euro. Klinkt verleidelijk, toch?


Praktisch: de sample sale gaat door op zaterdag 25 maart van 10u tot 15u op Schokkerweg 10 in Zwolle. Je moet er dus wel even de grens voor over, maar zo’n prijzen zijn een uitstapje naar onze noorderburen meer dan waard, toch?
 

Lees ook:

TIP: Jani en Laurentine van Clouds of Fashion organiseren samen een Major Closetsale

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.