Home FASHION & BEAUTY Fashion Pandora breidt ‘Harry Potter’-collectie uit met nieuwe reeks magische bedeltjes

Pandora breidt ‘Harry Potter’-collectie uit met nieuwe reeks magische bedeltjes

Potterheads worden deze zomer flink in de watten gelegd als je het ons vraagt! Zo kan je momenteel niet alleen vier films uit de ‘Harry Potter’-reeks bij Kinepolis in 4DX (her)bekijken, maar kan je ook je juwelencollectie net een tikkeltje magischer maken. Pandora lanceert namelijk een nieuwe reeks bedeltjes die je zo naar Zweinstein katapulteren. En dat zal onze bankkaart geweten hebben…

Vorig jaar dropte Pandora voor het eerst een reeks bedeltjes die volledig in het teken stonden van Harry Potter. En daar vielen de fans van het magische verhaal uiteraard als een blok voor. Harry en z’n vrienden hangen ondertussen al geruime tijd rond onze pols, maar het juwelenmerk heeft zonet zes nieuwe bedeltjes gelanceerd waarmee wij onze collectie instant willen aanvullen.

Betoverende symbolen

Van de eigenzinnige Sorteerhoed tot de toelatingsbrief voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus: zowat alle belangrijke zaken die hun opwachting maken in de boeken en films spot je in de collectie. Hoewel het stuk voor stuk om zilveren sieraden gaat, is er wel één bedeltje dat met (rosé-)goud werd verguld. Het gaat om de charm die Harry tot de tovenaar maakt die de hele wereld kent: zijn ronde brilletje, een bliksemschicht en de Nimbus 200 waarmee hij een episch potje Zwerkbal speelt. Hedwig de uil is alvast onze favoriet, maar welk figuurtje prijkt er op jouw wishlist? ?

‘Harry Potter’-logo

€ 45

Sorteerhoed

€ 39

De Relieken van de Dood

€ 49

Hedwig de uil

€ 49

Toelatingsbrief voor Zweinstein

€ 49

Setje van ‘Harry Potter’-bril, Nimbus 2000 en bliksemschicht

€ 59

Uit de vorige collectie: armband met de Gouden Snaai

€ 79

Hogwarts Express

€ 49

Harry Potter

€ 49

Ron Wemel

€ 49

Hermelien Griffel

€ 49

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.