Home FASHION & BEAUTY & Other Stories opent op 7 april de deuren in Hasselt

& Other Stories opent op 7 april de deuren in Hasselt

Tip: de eerste 50 bezoekers gaan niet met lege handen naar huis!

& Other Stories
In juni wisten we jullie te vertellen dat & Other Stories een winkel zou openen in Hasselt en deze week is het ein-de-lijk zover. Wil jij de grote opening niet missen? Schrijf dan 7 april in je agenda en ren om 12u richting de Hoogstraat, want de 50 eerste bezoekers krijgen een klein cadeautje. We like!

Hasselt is binnen enkele dagen een shopparadijs rijker, want op 7 april opent & Other Stories zijn deuren in de Hoogstraat. ‘België ademt creativiteit uit, daarom zijn we blij dat we Hasselt aan onze winkelfamilie mogen toevoegen’, aldus Samuel Fernström, Managing Director bij & Other Stories.
 

In de & Other Stories-winkel in Hasselt (en in alle andere vestigingen) kan je terecht voor betaalbare kleding, schoenen, tassen, accessoires en beautyproducten. Kan jouw lentegarderobe nog wat leuke items gebruiken? Schrijf dan snel 7 april op in je agenda, want dan opent de store zijn deuren om 12u.
 

TIP: wees er snel bij, want de eerste 50 bezoekers gaan alvast niet met lege handen naar huis. Kan jij op 7 april niet aanwezig zijn? Dan kan je altijd een kijkje nemen op de webshop van het merk, want sinds 2013 levert & Other Stories ook naar België.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.