Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verwacht je aan psychedelische prints en bonte kleurtjes zoals roze, paars en turkoois.

COOL: & Other Stories’ nieuwste collab is er eentje om helemaal vrolijk van te worden

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
& Other Stories doet het weer! Na de collab met TOMS, slaat het Zweedse modelabel opnieuw de handen in elkaar en dat doet het deze keer met de IJslandse kunstenares Hrafnhildur Arnardóttir a.k.a. Shoplifter. 

De collectie van Arnardóttir is gebaseerd op de belangrijkste creaties uit de twintigjarige carrière van de IJslandse kunstenares, die zichzelf de naam Shoplifter als pseudoniem gaf, omdat niemand in New York – haar huidige woonplaats – haar naam correct kan uitspreken.
 

'Alle stukken uit de collectie zijn te combineren met wat je al in je kast hebt hangen'

‘Ik wilde een kleurrijke, speelse, grappige en supercomfortabele collectie. Oppervlak en textuur zijn het vertrekpunt, in combinatie met eenvoudige vormen die gemakkelijk kunnen worden afgewisseld en gecombineerd in functie van je gemoedstoestand. Alle stukken uit deze collectie kunnen worden gecombineerd met alles wat je in je kast hebt hangen en pimpen je outfit wanneer je zin hebt om eens lekker op te vallen', aldus Arnardóttir.
De stukken zijn ideaal om je outfit mee te pimpen wanneer je zin hebt om eens lekker op te vallen.
Concreet: psychedelische tie-dyeprints in roze, paars, blauw en turkoois, sweaters, jurken en broeken, maar ook accessoires zoals petten, sjaals en tassen.
 
Verder ontwierp Shoplifter ook gouden en zilveren juwelen die ‘een weerspiegeling vormen van de rauwheid die sommige van haar kunstwerken uitstralen, een verwijzing naar de overweldigende kracht van de natuur’. 
 
De collabcollectie van & Other Stories ontworpen door Shoplifter is verkrijgbaar vanaf 23 februari op stories.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '