Home FASHION & BEAUTY OH MY: Topshop lanceert een superromantische bruidscollectie

OH MY: Topshop lanceert een superromantische bruidscollectie

Toekomstige bruiden, opgelet!

Topshop
Ie-de-reen wéét dat het plannen van een bruiloft behoorlijk wat geld kan kosten. Want naast een locatie, eten en een royale voorraad champagne, moet je ook geld opzijhouden houden voor dé jurk. En zo'n trouwjurk? Die neemt een serieuze hap uit je budget. Daarom zijn wij extra happy met het nieuws dat Topshop dit voorjaar nog met een speciale bridal collection komt!

De modeketen bevestigde eerder deze week dat we in april een collectie van maar liefst vijf bruidsjurken mogen verwachten. Daarnaast komt er een bescheiden collectie van bridal accessoires en speciale bruidslingerie om je huwelijksnacht nog specialer te maken.

De goedkoopste bruidsjurk uit de collectie zal zo'n 350 Britse pond (ongeveer 410 euro) kosten. Voor een jurk voor je bruidsmeisje betaal je ongeveer 85 Britse pond (zo'n 100 euro). Verder is er over de collectie nog niet  al te veel bekend – ze willen het natuurlijk nog even spannend houden. In onderstaande foto krijgen we wel alvast een tipje van de sluier (heb je'm?).

ts

De bride-to-be op de foto is topmodel Grace Elizabeth, die eerder ook al meeliep in de meerst recente Fashion Show van Victoria's Secret. Op de foto zien we al een crèmekleurige, laag uitgesneden satijnen jurk met een geborduurde taille – die er (toegegeven) al bijzonder veelbelovend uitziet. Can't wait voor de rest van de collectie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.