Home FASHION & BEAUTY OEHLALA: E.L. James, auteur van ‘Fifty Shades of Grey’, brengt pikante lingeriecollectie...

OEHLALA: E.L. James, auteur van ‘Fifty Shades of Grey’, brengt pikante lingeriecollectie uit

Om de fans alvast klaar te stomen voor de release van 'Fifty Shades Darker', de sequel van 'Fifty Shades of Grey' die in februari volgend jaar uitkomt, brengt auteur E.L. James in samenwerking met het Britse label Coco de Mer een pikante lingeriecollectie uit. 
Dat Erika Leonard James in zee gaat met Coco de Mer is geen verrassing. In een persbericht vertelt ze dat de lingerie van het Britse merk haar tijdens het schrijven meerdere malen heeft geïnspireerd. ‘Ik heb de boetiek in Londen dan ook vaak bezocht als research.’ 
 

Fifty Shades Darker

 
Volgens de auteur vertelt de collectie – die werd opgedeeld in zes verschillende lijnen met de pikante titels ‘Red Room’, ‘Escala’, ‘Masquerade’, ‘Goddess’, ‘Steele’ en ‘Anastasia’ – het verhaal van de seksuele ontluiking van hoofdpersonage Anastasia Steele. ‘Het is luxueus, erg provocatief en erotisch op een elegante manier’, aldus James. 
 
De collectie is luxueus, erg provocatief en erotisch op een elegante manier.
 
Op de webshop van Coco de Mer vind je niet alleen lingerie, maar ook seksspeeltjes zoals handboeien en zweepjes. In tegenstelling tot sommige andere labels, kost de ‘Fifty Shades Darker’-collectie je geen rib uit het lijf. Zo betaal je voor een slipje  17 euro en voor een beha 40 euro. 
 

Fifty Shades Darker

 
‘Herbeleef de erotiek en romantiek van 'Fifty Shades Darker' in deze prachtige kanten lingerie in eye-catching kleuren. Deze collectie werd gemaakt om de godin in jezelf naar boven te halen’, staat er op de website van Coco de Mer te lezen. Ladies, je weet wat jullie te doen staat!

via GIPHY

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.