Home FASHION & BEAUTY Fashion Nike tovert de Air Max 97 om tot een gouden sneaker mét...

Nike tovert de Air Max 97 om tot een gouden sneaker mét echte kristallen

Welke sneaker addict moet deze absoluut hebben voor oudjaar?

Nike

Dat het voor de feestdagen al eens een tikkeltje specialer mag zijn, heeft Nike als de beste begrepen. Het sportlabel lanceerde namelijk zonet zijn allernieuwste make-over van de legendarische Air Max 97 en daarvoor sloeg Nike de handen in elkaar met Swarovski. Het resultaat? Een ontwerp dat letterlijk oogverblindend is.

2018 was een bijzonder mooi jaar voor de sneaker addicts onder ons. De ene uitzonderlijke samenwerking volgde de andere op: van Chiara Ferragni’s blitse Chuck Taylors voor Converse tot Anne Wintours interpretatie van de Nike Air Jordan 1. Toch besloot Nike op de valreep nog een paar extravagante sneakers op de markt te brengen: een gouden versie van de Air Max 97 die bezet zijn met Swarovski-kristallen. Van een leuk eindejaarscadeautje gesproken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Echt kunstwerk

Maar liefst 50 duizend Swarovski-kristallen werden er in de iconische racestrepen verwerkt. Ook de rand rond de veters zijn reflecterend, waardoor de sneakers nog meer glinsteren dan anders. Uiteraard gaat dit oogverblindende ontwerp gepaard met een even indrukwekkend prijskaartje. Je shopt deze pareltjes namelijk voor zo’n € 400. Als je voor oudjaar die hakken aan de kant wil schuiven voor deze gouden sneakers zal je wel snel moeten zijn. Op de website van Nike zijn ze namelijk al helemaal uitverkocht. Je kan ze wel nog shoppen via enkele online sneakershops zoals SNS en END.

Beeld: Nike

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.