Home FASHION & BEAUTY Must-have: Eleven Paris x WECANDANCE

Must-have: Eleven Paris x WECANDANCE

Het meest modieuze festival van het land? Dat moet WECANDANCE zijn. Het electrofeestje van de mannen achter Kitsch Club in Knokke en Club Magic in Antwerpen strikte opnieuw een grote naam om de merchandising te ontwerpen. Na Filles à papa vorig jaar kan je komend weekend T-shirts en sweaters van Eleven Paris scoren op het festival!

WECANDANCE gaat door op zaterdag 9 en zondag 10 augustus op het strand van Zeebrugge. Je kan er in een, laten we zeggen, chillaxte atmosfeer dansen op beats van onder andere Felix da Housecat, Claptone en Lefto

Het festival ging vorig jaar voor het eerst door en besteedt veel aandacht aan sfeer en vormgeving. Het terrein is tot in de puntjes verzorgd en versierd, en je mag je verwachten aan heel wat schoon volk op de weide, euh, het strand. 

Wie 100% voor de WECANDANCE-ervaring wil gaan kan tijdens het feestweekend ook een officieel party uniform scoren. Parijs label Eleven Paris ontwierp namelijk exclusieve T-shirts en sweaters voor het festival! De must-haves zijn bedrukt met Egyptische hiëroglyfen en faraohs, like a boss.

Eleven Paris x WECANDANCE

Voor een T-shirt betaal je 50 euro, een sweater kost je 70 euro. Exclusief te koop tijdens WECANDANCE. Meer info en tickets? Surf naar www.wecandance.be.