Home FASHION & BEAUTY Fashion Antwerpse modetempel Monar blaast 50 kaarsjes uit en viert met kortingen en...

Antwerpse modetempel Monar blaast 50 kaarsjes uit en viert met kortingen en lekkers

Wij weten wat doen dit weekend!

Monar
© Instagram: @monar_antwerp

Hoera, Antwerpse modetempel Monar blaast dit jaar 50 kaarsjes uit en liet dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Naast 50 prachtige collabs organiseert het merk van morgen tot en met zondag ook zijn Monar 50 Years Shopping Event. En dat belooft een toppertje te worden!

Speciaal voor zijn vijftigste verjaardag vroeg het merk zijn favoriete brands om hun producten in een Monar-jasje te stoppen. Die collabs worden sinds september elke week onthuld. Zo kreeg bijvoorbeeld de iconische Adidas-slipper een make-over, kleedde de ontwerpster achter Fiamme haar sneakers in een gedurfde panterprint met goudkleurige vlam en kregen ook de regenjassen van Rains een Monar-touch.

Op 8 december wordt de laatste collab op de wereld losgelaten, en ook dat wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. Letterlijk dan, want tijdens het shoppingweekend van 30/11 tot en met 3/12 kan je genieten van free food & drinks bij de foodtrucks die er zullen staan. Bovendien krijg je ook nog eens 20 % korting bij het shoppen. Wij weten wat doen dit weekend!

Even praktisch

Het feest vindt plaats bij zowel Monar Antwerp (Lombardenvest 61-63 en 76 in Antwerpen) als bij Monar & Clothes (Everdijstraat 35 in Antwerpen). Open op 30/11 (10u-20u), op 1/12 (10u-20u), op 2/12 (10u30-20u) en op 3/12 (12u-18u). Meer info van je op de Facebookpagina van het event.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.