https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Modeblunders op de MTV VMA’s

Modeblunders op de MTV VMA’s

Auwtsch!

Sterren zoeken maanden op voorhand de perfecte outfit om te dragen op de MTV Video Music Awards. Toch slagen een aantal er nog steeds in om de bal vólledig mis te slaan.

1. Nicki Minaj

Nicky pakt graag uit met haar figuur en haar voluptueuze vormen mogen er zeker en vast zijn. Toch lijkt ze eerder een Barbie SM-meesteres of een roze glazuurstok in dit latex pakje. De cameltoe krijg je er gratis bij…

2. Kesha

De zangeres is net een grote vogelverschrikker in haar Monsoori jurk. Het kleed flatteert haar totaal niet en we hopen voor haar dat ze niet al te vaak naar het toilet moest, want heel praktisch zal al die tule ook niet zijn.

3. Sofia Carson

De jonge Amerikaanse zangeres en actrice koos voor een bombastisch kleed met een vreemde decolleté. Zwart is een veilige keuze voor een feestelijke gelegenheid, maar het geheel oogt veel te oud voor haar.

4. Millie Bobby Brown

De ster uit de hitserie ‘The Stranger Things’ hulde zichzelf in iets heel strange. Polkadots, mesh en metallic details zijn allemaal heel hot momenteel, maar de combinatie van alles maakt het slordig en too much.

5. Ally Brooke van Fifth Harmony

Terwijl haar girl squad er heel sexy uitziet, heeft Ally -de tweede van links- haar eerste communie outfit opnieuw aangetrokken. Het strikje, de opgenaaide bloemetjes en de driekwart broek zien we eerder bij ons zesjarig zusje of nichtje.

6. Lizzo

De allervreemdste outfit was die van Lizzo. De hiphop artieste kwam opdagen in een soort Bridezilla trouwjurk met het opschrift: truth hurts. Een leugentje om bestwil dan maar: Lizzo wat een prachtige jurk!

7. Ed Sheeran

We all love Ed, maar hij mocht toch iets meer moeite doen voor zo’n groot event. Hij kwam opdagen in een simpele t-shirt, een donkere broek en basic sneakers. Gelukkig zorgt zijn award voor een beetje glitter en glam.

8. Noah Cyrus

Haar zus Miley stond vroeger bekend om haar vreemde kledingkeuzes en het ziet er naar uit dat het in de familie zit. We zijn allemaal gek op comfy oversized sweaterdresses, maar NIET op een awardshow.

9. Mel B

‘You will never own me’ is een sterke boodschap naar haar ex waar ze momenteel mee in een vechtscheiding zit. Helaas staat het op een afschuwelijk kleed. Ideaal voor een foute party of een carnavalbal, een beetje te disco voor op de rode loper.

10. Catelynn Baltierra

Het lijkt erop alsof de ‘Teen Mom’-ster is weggelopen uit een ABBA-clip uit de jaren zeventig of auditie doet voor de Amerikaanse Nicole & Hugo. Sorry, maar van ons krijgt ze zero points.

Lees ook: