Home FASHION & BEAUTY Meisje van 11 ontwerpt T-shirts

Meisje van 11 ontwerpt T-shirts

Toen wij elf waren, speelden we nog met Barbies en keken we het liefst hele dagen Cartoon Network. Zo niet Melissa Jade Aiello. Missy X, zoals ze zichzelf noemt, bedrukt exclusieve T-shirts met zelf getekende portretten van bekende namen uit de modewereld en haalde zo de website van de Britse Vogue al!

Tees by Missy X, dat zijn coole T-shirts met cartoonportretten van Karl Lagerfeld, Anna Wintour en co. Oh ja, en ze zijn ontworpen door een elfjarig meisje. Missy X is het pseudoniem van Melissa Jade Aiello, minifashionista slash Wünderkind.

De Britse, euh, ontwerpster begon op haar zevende plaatjes uit kleurboeken over te tekenen en het duurde niet lang voor ze naast familieleden ook bekendheden uit de modewereld met potlood vereeuwigde. "Mode is erg belangrijk voor me, want het bepaalt wie ik ben," vertelde ze aan Vogue over haar passion for fashion. Justin Bieber of One Direction, de idolen van haar leeftijdsgenootjes, weigert ze te tekenen. Waarom zou ze ook, mensen als Donatella Versace zijn zovéél interessanter!

Missy X

De T-shirts van Missy X worden momenteel enkel op bestelling gemaakt. Dit meisje weet duidelijk iets van exclusiviteit af. Maar er zijn wel plannen om samen te werken met een grote keten en de collectie zo naar een breder publiek te brengen. Melissa zelf spreekt ook al over mokken, tote bags en sleutelhangers. Wij bergen ons Barbie Droomhuis voorgoed op.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.