Home FASHION & BEAUTY Beauty SHOPPEN: de beste budgetproof mascara’s voor elk effect

SHOPPEN: de beste budgetproof mascara’s voor elk effect

Deze exemplaren moeten niet onderdoen voor hun concurrenten uit de parfumerie.

mascara
© Getty

Op zoek naar een mascara die voor een intens volume zorgt of droom jij net van eindeloze wimpers? Voor elk gewenst effect bestaat er een bijpassende mascara, maar je moet hem natuurlijk wel eerst vinden. Net daarom gingen wij op zoek naar de beste mascara’s in elke categorie en ze zijn bovendien stuk voor stuk budgetproof.

1 / 6
Lengte
Volume
Volume
Waterproof
Waterproof
Tegen klontertjes
Lengte
Lengte

Dankzij het unieke borsteltje van deze mascara kan je elk wimpertje perfect aanzetten waardoor je een instant liftend effect krijgt.

€ 10,79 – L’Oréal, via Bol.com

Volume
Volume

Dit exemplaar heeft een redelijk dik borsteltje waardoor je elk wimpertje makkelijk voorziet van een laagje mascara. De formule zorgt bovendien voor een stevige dosis volume en dit zonder dat je last krijgt van klontertjes.

€ 16,49 – L’Oréal, via Bol.com

Volume
Volume

Wil jij graag een sprekende blik? Probeer dan eens deze duomascara van Pixi. Het dikkere borsteltje geeft je zowel lengte als volume. Dankzij het fijne borsteltje geraak je makkelijk tot in je binnenste ooghoek en kan je je wimpers perfect scheiden.

€ 20,95 – Pixi, via Zalando

Waterproof
Waterproof

Kan jij niet zonder een waterproof mascara? Dan is dit exemplaar van Maybelline iets voor jou. Deze geeft namelijk niet alleen volume, maar hij gaat er ook voor zorgen dat je mascara niet uitloopt.

€ 6,29 – Maybelline, via Bol.com

Waterproof
Waterproof

Paradise Extatic van L’Oréal was sowieso al een van onze favoriete mascara’s, maar de waterproof variant moet zeker niet onderdoen voor het originele exemplaar. Het resultaat? Volumineuze wimpers waarmee je elke regenbui kan trotseren.

€ 9,59 – L’Oréal, via Bol.com

Tegen klontertjes
Tegen klontertjes

Ook bij deze mascara is het vooral de vorm van het borsteltje dat al het werk doet. Door de lichtjes gebogen vorm kan je al je wimpers van dezelfde hoeveelheid mascara voorzien waardoor ze niet beginnen klonteren.

€ 16,90 – L’Oréal, via Bol.com

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.