Home FASHION & BEAUTY Beauty Mary J. Blige is het nieuwe gezicht van M.A.C Cosmetics’ Viva Glam

Mary J. Blige is het nieuwe gezicht van M.A.C Cosmetics’ Viva Glam

Zowel de zangeres als het make-upmerk hebben dit jaar iets te vieren.

© M.A.C Cosmetics / Getty

Na Miley Cyrus, Ariana Grande en Taraji P. Henson mag Mary J. Blige zich het nieuwe gezicht van M.A.C Cosmetics’ Viva Glam noemen. Het make-upmerk koos voor haar omdat het precies 25 jaar geleden is dat ze haar iconisch album ‘My Life’ uitbracht.

De ‘Love Me’-lippenstift kreeg de naam ‘French Silk’ met zich mee en is een kleur die iedereen staat. Het gaat om een zachtroze tint die verschillende ondertonen zoals bruin en roze bevat. De textuur van de lipstick is dan weer erg hydraterend waardoor hij je lippen niet gaat uitdrogen. Daarnaast is hij ook heel gepigmenteerd en voel je hem bijna niet zitten op je mond.

M.A.C x Mary J. Blige

De basiskleur van de verpakking is zwart – zoals we van M.A.C Cosmetics gewoon zijn – maar naar het begin en einde toe gaat de kleur over in roze. Een knipoog naar haar albumcover uit 1994. Zelf draagt Mary J. Blige graag donkerbruin en rood op haar lippen, maar ze is zeker niet vies van een nude lipkleur. ‘Het is tijdloos en het past bij alles’, aldus de zangeres in een statement. Volgens haar zorgt een neutrale lip er ook voor dat je er instant jonger uitziet.

Viva Glam van M.A.C ontstond eveneens 25 jaar geleden en al sinds het begin gaat de opbrengst van de verkoop gaat integraal naar hulpverlening voor vrouwen, mannen en kinderen die getroffen worden door HIV/AIDS. Het is trouwens niet de eerste keer dat ze zich het gezicht van de campagne mag noemen. Zo deed ze het in 2000 al eens met Lil’ Kim en twee jaar later, in 2002, met Elton John en Shirley Manson.

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.