Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST TRY: met deze nieuwe manicuretrend creëer je optisch langere nagels

MUST TRY: met deze nieuwe manicuretrend creëer je optisch langere nagels

Ideetje voor vanavond?

manicure
© Toa Heftiba via Unsplash

Zien jouw nagels er meestal gewoon uit als korte stompjes en lukt het je niet om ze te laten groeien? Dan kan je het gewoon faken! Met deze nieuwe manicuretrend ziet ze er namelijk een tikkeltje langer uit. Zeker eens proberen, dus.

De french manicure is helemaal terug en we krijgen steeds meer varianten op deze populaire manicuretrend te zien. Momenteel is de ‘slanted french manicure’ namelijk aan zijn opmars bezig en deze trend heeft alvast een leuk voordeel. Je nagels zien er namelijk optisch een tikkeltje langer uit.

Slanted french manicure

Deze manicurevorm is gebaseerd op de originele stijl die we allemaal zo goed kennen. Alleen volg je hier niet de natuurlijke vorm van je nagelrand, maar teken je het boogje naar één bepaalde kant.

Volgens Queenie Nguyen, een nagelstyliste uit Los Angeles, is de trend zeker niet nieuw, maar is hij de laatste tijd inderdaad opnieuw populair geworden. Er is namelijk meer vraag naar een moderne versie van de french manicure. ‘Zelf ben ik fan van deze look. Het creëert namelijk de illusie van langere nagels’, aldus Queenie in een interview met PopSugar. Daarnaast heeft de slanted french manicure nog een voordeel. Aangezien de kleur niet helemaal tot aan je nagelriem gaat, zie je geen duidelijke uitgroei. Altijd handig!

Wil je de look zelf een keertje proberen? Dan heb je een heel fijn penseeltje nodig. Vervolgens begin je in het midden van je nagel te tekenen. Eigenlijk wil je ongeveer de vorm van een regenboog maken. Pas nadien ga je beide kanten inkleuren met je gekozen kleurtje. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.