https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty Meghan Markle koos deze nagellak voor haar royal manicure

Meghan Markle koos deze nagellak voor haar royal manicure

Twee jaar na datum weten we eindelijk welk kleurtje Meghan op haar nagels droeg.

meghan markle
© Getty

Bij de Britse koninklijke familie kennen ze heel wat regeltjes, zelfs op vlak van nagellak! Zo zal je Kate Middleton nooit met een kleurtje op haar nagels zien. En ook Meghan Markle moest op haar grote dag rekening houden met een aantal voorwaarden. Toch wist de vrouw van prins Harry een prachtig, natuurlijk kleurtje uit te kiezen en twee jaar na datum weten we ein-de-lijk voor welke tint ze koos.

De manicure die Meghan Markle koos voor haar grote dag is alvast geïnspireerd op de favoriete nagellak van koningin Elizabeth. De intussen 94-jarige Queen heeft namelijk een hekel aan opvallende nagels. Toch is er één kleurtje dat haar goedkeuring gekregen heeft, namelijk de kleur ‘Ballet Slippers‘ van het welbekende merk Essie.

Voor haar royal manicure koos Meghan dan ook voor een nagellakkleur die hier fel op lijkt. Nu kan je op je grote dag natuurlijk geen risico’s nemen en daarom koos de vrouw van prins Harry niet voor klassieke nagellak, maar wel voor Shellac, een soort van gelnagellak.

De Britse Vogue maakte bekend dat Meghan Markle voor haar bruidsmanicure een bezoekje bracht aan een nagelsalon in Londen. Hier koos ze uiteindelijk niet voor één, maar wel voor twee verschillende kleurtjes. Zo koos ze voor één (basis)laagje van de kleur ‘Unmasked’ en twee laagjes van de tint ‘Negligee’. Voor haar tenen koos ze dan weer voor ‘Cashmere Wrap’. Alle drie de kleurtjes zijn trouwens van hetzelfde merk namelijk CND Shellac.

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben jij nog op zoek naar een neutrale tint voor op je nagels? Of heb jij het gewoon niet zo met opvallende kleurtjes? Je kan de exacte tinten die Meghan Markle op haar nagels droeg ook bij ons shoppen. Het merk is te koop via volgende website en per potje betaal je 29,65 euro. Opgelet: bij dit soort nagellak heb je wel een UV-lamp nodig. Dit soort manicure moet namelijk uitharden onder een lamp. Net daarom blijft de kleur zo lang mooi en moet je ook minder lang wachten tot je nagels volledig droog zijn. Win-win!

Lees ook: