Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: deze stap slaat Kim Kardashians make-upartiest over wanneer hij haar make-up...

AHA: deze stap slaat Kim Kardashians make-upartiest over wanneer hij haar make-up doet

In een recente video op Instagram deelde hij enkele handige tips.

kim kardashian
© Getty

Je kan zeggen over Kim Kardashian wat je wil, maar één ding staat vast. Haar make-up ziet er altijd feilloos uit en daar zit haar make-upartiest Mario Dedivanovic voor een groot stuk tussen. In een recente livevideo op Instagram deelde hij een aantal tips en eentje daarvan was dat hij een bepaalde make-upproduct zelden of nooit gebruikt.

Mario Dedivanovic, de make-upartiest van Kim Kardashian, zit al meer dan twintig jaar in het vak en kent dus als geen ander alle geheime trucjes. Heel wat mensen waren dan ook benieuwd naar wat hij te vertellen had en daarom besloot Mario aka @MakeupbyMario om een aantal vragen te beantwoorden via een livevideo op Instagram.

Instagram live

Een van de vragen die gesteld werd, is of het volgens hem nodig is om steeds een primer te gebruiken. ‘Zelf gebruik ik meestal geen primer voor het gezicht. Ik kies liever voor een verzachtende dagcrème als basis voor de make-up’, aldus de make-upartiest van Kim Kardashian.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Primers voor onder oogmake-up gebruikt hij dan weer wél, maar ook hier gebruikt hij soms enkele andere alternatieven voor. ‘Soms gebruik ik een speciale primer op de oogleden, maar af en toe gebruik ik een concealer of een foundation in de plaats. Ook deze producten kan je gebruiken als basis voor je oogschaduw of andere oogmake-up.

Lees ook: