Home FASHION & BEAUTY M.A.C lanceert nieuwe magnetische oogschaduw en die ziet er gewoon magisch uit

M.A.C lanceert nieuwe magnetische oogschaduw en die ziet er gewoon magisch uit

Wishlisted!

Wanneer M.A.C. een nieuw product uitbrengt, kan je er zeker van zijn dat het iets prachtigs, kwalitatiefs én innovatiefs zal zijn. En met de lancering van de nieuwste magnetische oogschaduwkleurtjes, stelt het cosmeticamerk absoluut niet teleur.

Toegegeven: het lijkt net magie. De nieuwe oogschaduwkleurtjes van M.A.C. Cosmetics zijn namelijk magnetisch. Het pigment zit in een bepaald patroon in een potje, en door de magnetische eigenschappen van het pigment blijft het poeder perfect in het potje zitten. Bovendien behoudt het pigment daardoor gewoon zijn vorm, zélfs als je het patroontje plat duwt. See for yourself!

De wonderlijke oogschaduwkleurtjes zouden blijkbaar niet al te geschikt zijn voor een alledaagse look: ze zouden namelijk zo ongelofelijk gepigmenteerd zijn, dat het moeilijk is om een subtiele look te creëren. De oogschaduws zijn heel 'in your face', maar zouden door de magnetische eigenschappen wel absoluut geen fall-out veroorzaken. En dat is met zo'n heftige pigmenten héél mooi meegenomen

Lees ook: