Home FASHION & BEAUTY M.A.C Cosmetics lanceert 14 nieuwe lipkleuren

M.A.C Cosmetics lanceert 14 nieuwe lipkleuren

En wij willen ze allemaal

Instagram: trendmood1
Onze make-upcollectie barst bijna uit zijn voegen, maar voor deze nieuwe kleurtjes van M.A.C Cosmetics maken we graag wat ruimte. Het cosmeticamerk brengt maar liefst veertien tinten op de markt en dit als lipstick en als gloss.

De nieuwe kleurtjes vormen een onderdeel van de Blue Nectar-collectie die begin juni op de markt komt. Bovendien zijn de lipsticks ook erg uiteenlopend zodat elke make-uplover er zeker zijn gading in vindt.
 

De collectie bestaat uit elf lippenstiften (waarvan drie oude kleurtjes) en zes lipglossen. We hebben ook goed nieuws voor fans van de matte lipstick van M.A.C Cosmetics. Op twee kleurtjes na krijgen ze allemaal deze textuur. De twee anderen tinten hebben een romige  textuur en vallen onder de Amplified-formule.
 

Het was de make-upartist Dominic Skinner die een sneak peek postte op zijn Instagramaccount. Trouwe fans kunnen de oude kleurtjes misschien wel herkennen. Zo worden Barbecue, Ablazeand en Riot House opnieuw uitgebracht. Wel bevat de collectie vooral felle kleurtjes. Ideaal voor de zomer – als die er ooit komt –, maar als je liever voor een nude kleurtje gaat, neem dan eens een kijkje bij de verschillende lipglossen. 

Nog meer lezen over M.A.C Cosmetics:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.