Home FASHION & BEAUTY Fashion Fashionista’s, unite: Love Stories organiseert volgende week een heuse stocksale

Fashionista’s, unite: Love Stories organiseert volgende week een heuse stocksale

Je scoort er onder meer bralettes, slips en swimwear aan scherpe prijsjes!

© Love Stories

Mark your calendar ladies, want volgende week organiseert het Nederlandse lingerielabel Love Stories een heuse stocksale. Daarbij kan je de collecties van vorige seizoenen aan supersexy prijzen scoren. Wij voorspellen flink wat keuzestress…

Investeren in oogverblindende lingeriesetjes is vaak een dure zaak, maar gelukkig blijven sommige trends wel even hangen. Dat heeft Love Stories zeer goed begrepen. Het Nederlandse lingeriemerk organiseert volgende woensdag (ja, 3 juni) dan ook een stocksale die vier dagen lang loopt. Dat betekent dat je de verleidelijke bralettes en slipjes waarvoor het lingeriemerk zo op handen wordt gedragen door fashionista’s aan scherpe prijsjes kan scoren. Daarnaast zijn er die dag ook ‘special deals’ waarbij je dan bijvoorbeeld voor 10 slips of 10 beha’s een rond bedrag betaalt. Je kan er trouwens ook badpakken en bikini’s op de kop tikken voor je #staycation deze zomer. En wie weet scoor je er zelfs nog een leuke sportlegging voor je home work-outs. Afzien doen we nu eenmaal graag in stijl, toch? 

View this post on Instagram

Snackbox #lovestories #collection #perfectmismatch

A post shared by Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veilig shoppen

Vorig jaar ging de stockverkoop door in het hippe RAY in het historisch centrum van Gent. Maar aangezien de prachtige serre de deuren voorlopig nog niet mag heropenen door de coronacrisis, gingen ze op zoek naar een veilig alternatief. The place to be? Dat wordt de showroom van GAB, de Belgische retailer van Love Stories maar ook van labels als Scotch & Soda en Na-kd. Het enige wat je moet doen om er je slag te slaan, is online een tijdslot van een uur selecteren waarop jij wil komen shoppen. Zo zijn er slechts een beperkt aantal shoppers aanwezig waardoor je veilig door de rekken kan snuisteren en afstand van elkaar kan bewaren aan de ingang. Neem dan ook je eigen (herbruikbaar) mondmasker zeker mee. Voor woensdag zijn er nog maar enkele plaatsjes vrij, maar op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je er haast nog de hele dag terecht. Heb je alles op je wishlist kunnen afvinken? Dan kan je je items vervolgens met bancontact betalen en er deze zomer mee pronken.

Adres: GAB: Feeling for fashion, Assesteenweg 96, 1740 Ternat

PS Moet je haast het ganse land doorkruisen en is je verplaatsing dus niet zo goed te verantwoorden? Vraag dan aan een vriendin of familielid die dichterbij woont om eens een kijkje voor jou te gaan nemen. Lang leve FaceTime, WhatsApp…

Meer mode: