Home FASHION & BEAUTY LOVE: M.A.C Cosmetics brengt nieuwe lippenstiften uit in samenwerking met internationale beautybloggers

LOVE: M.A.C Cosmetics brengt nieuwe lippenstiften uit in samenwerking met internationale beautybloggers

@fleurdeforce op Instagram
Laat het aan M.A.C Cosmetics over om killer lipsticks uit te brengen met een originele touch. Deze keer aan de beurt? Een nieuwe lipsticklijn die is gemaakt door en voor bautylovers van over de hele wereld.

Na de – nu al iconische – 'Liptensity'-collectie, de heerlijke Retro Matte Liquid Lip Colours en de verrassende Colour Rockers-lippenstiften, brengt M.A.C Cosmetics nu weer een nieuwe lippenstiftencollectie op de markt. Daarvoor gingen ze een samenwerking aan met tien beautybloggers van over de hele wereld, die stuk voor stuk hun eigen lippenstift mochten samenstellen. 

 

A video posted by M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) on

Nikkia Joy (Australië), Fleur De Force (Verenigd Koninkrijk), Alessandra Steinherr (Verenigd Koninkrijk), Vic Ceridino (Brazilië), Samantha Ravndahl (Canada), Marie Lopez (Frankrijk), Caroline Daur (Duitsland), Gabriel Zamora (Verenigde Staten), Laura Lee (Verenigde Staten) en Fouz (Koeweit) zijn de lucky tien die in samenwerking met M.A.C. Cosmetics hun eigen lippenstiften mochten uitbrengen. In de M.A.C Cosmetics headquarters in Toronto doken ze het colour lab in om samen hét kleurtje van hun dromen te ontwerpen.

 

A photo posted by Fleur De Force (@fleurdeforce) on

Benieuwd naar de tinten die de beauty braniacs hebben gekozen? Dan zal je nog even moeten wachten, want de lippenstiften zouden pas in april in de winkels liggen. Nog even geduld oefenen, dus!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.