Home FASHION & BEAUTY Fashion LOVE: fantastische outfits om te schitteren op de Antwerp Pride

LOVE: fantastische outfits om te schitteren op de Antwerp Pride

Haal de glitter boven!

Antwerpen kleurt zaterdag in alle kleuren van de regenboog voor de tiende editie van Antwerp Pride! Het is de uitgelezen kans om je steun te tonen voor de LGBT-gemeenschap én een dik feestje te bouwen. Daar hoort uiteraard een gepaste outfit bij, die zo gek mag zijn als jij zelf.

Als er één moment is in het jaar om helemaal jezelf te zijn, is dat op Antwerp Pride. Opkomen voor gelijke rechten en liefde gaat hier hand in hand met feesten én statement outfits. Al heb je een low-key smaak of koester je een serieuze obsessie voor alles wat glittert, het enige wat zeker niet mag ontbreken in je outfit is de regenboog.

Staat jouw look nog niet op punt voor de Antwerp Pride? Het is nog niet te laat om alles uit de kast te halen (pun intended) and shine bright like a diamond!

True colours

1

Fight Stigma met Levi’s

Levi’s heeft ook dit jaar een limited edition Pride collectie uitgebracht. Het thema ‘Fight Stigma’ staat centraal bij deze vierde collectie, bestaande uit kleine pins, T-shirts en zelfs regenboogsokken.

Levi’s € 24,95 – Bekijk hier

Fight Stigma met Levi’s

2

Bodysuit

Want waar anders kan je een doorzichtige bodysuit dragen zonder beoordeeld te worden?

Forever 21 € 16,00 – Bekijk hier

Bodysuit

3

Subtiele touch

Wie liever niet verkleed gaat, kan op een subtiele manier iets extra toevoegen aan elke outfit met deze strijkapplicaties.

H&M € 1,99 – Bekijk hier

Subtiele touch

4

Doe een ‘Rihanna-ke’

Yep, dat staat voor enkel een beha dragen als topje. Alles mag, alles kan op de Pride!

Forever 21 € 11,00 – Bekijk hier

Doe een ‘Rihanna-ke’

5

WEEKDAY unisex T-shirts

WEEKDAY heeft speciaal voor de Antwerp Pride een collectie van acht T-shirts ontworpen. Elke kleur van de regenboog staat voor een bepaald woord, om de diversiteit van de LGBT-gemeenschap te benadrukken. De collectie is ter ere van Gilbert Baker (1951–2017), de Amerikaanse artiest en homorechtenactivist aan wie we het legendarische ontwerp voor de regenboogvlag te danken hebben.

WEEKDAY € 15,00 – Bekijk hier

WEEKDAY unisex T-shirts

6

Casual

Laat je vooral niet afschrikken door de gekke kostuums, want op de parade is zeker ook plaats voor een casual outfit. Het belangrijkste is dat we samenkomen om elkaar te steunen!

Lazy Oaf € 51,99 – Bekijk hier

Casual

7

Comfy

Een hele dag op je benen staan is misschien mooier op een paar glamoureuze stiletto’s, maar comfortabeler met slippers. Don’t say we didn’t warn you!

The White Brand € 19,49 – Bekijk hier

Comfy

Rainbow beauty

Hou je je kleding liever wat sober? Dan kun je op een speelse manier wat meer kleur verwerken in je beautylook!

Beautiful Rainbow Hair 🦄 #hair #rainbow #rainbowhair #beauty #beautiful #beautifulhair

A post shared by Makeup (@b_u_t_skool) on

Praktisch:

Zaterdag 12 augustus kan je meewandelen in de Antwerp Pride-parade! De start is om 14 uur aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.